Elektroimportøren

« Gå tilbake

Velkommen til Elektroimportøren

Vi selger elektromateriell, belysning, varme og nærliggende produkter til det profesjonelle og private markedet i Norge, ved å tilby faglig veiledning og kvalitetsprodukter til lave priser gjennom et effektivt butikknettverk og en innovativ nettbutikk. I våre butikker jobber det kompetente fagfolk innen elektro. Du skal enkelt kunne velge løsninger som passer for deg og ditt budsjett – og vi hjelper deg gjerne å komme i kontakt med en elektriker når det trengs.

SpotOn Befaring

Vi har alt til hjemmet og uteplassen. Kom inn og få hjelp av våre kunnskapsrike ansatte, og finn møbler Vurderer du å få noe gjort med det elektriske anlegget? Ønsker du flere stikkontakter, eller kanskje en ekstra stikk utendørs? Kanskje bytte fra halogen til LED? Sette opp en Elbil-lader?
Kanskje du skal renovere et helt bad?.

Ta kontakt med Elektroimportøren Lade på mail eller ta turen innom vårt Varehus så kan vi fikse en uforpliktende pris på jobben.

Måten det foregår på er at vi booker en 100% gratis videobefaring for deg der en fagperson får all info for å regne pris.

  • Hverdager: 07.00 – 20.00
  • Lørdager: 10.00 – 18.00