Velkommen til Power Lade!

På Power Lade kan vi hjelpe deg med kjøp av kjøkken i vår kjøkkenavdeling med 7 kjøkkenmoduler, bedriftskjøp i bedriftsavdelingen, kjøp av hvitevarer, mobil, data, småelektrisk, TV og lyd.

Ønsker du tilrettelagt hjelp kan vi bistå deg i vår supportdisk, hvor du kan få hjelp med blant annet oppsett av mobil og PC. Er du på utkikk etter en ny TV, vil våre medarbeidere i LG shop-in-shop kunne vise vei til den beste TV-opplevelsen.

Har du bestilt en vare gjennom Click&Collect, finner du produktet ditt i kassen, og har du bestilt et produkt innen data og tele kategoriene – kan dette hentes i respektive avdelinger.

Er firmaet ditt på jakt etter nye løsninger innen elektronikk kan vi bistå deg i vårt bedriftssenter, Her skreddersyr vi løsninger for hele region midt Norge. Bedriftssenteret vårt er åpent mellom 08.00-16.00.

Kjøkken er en stor investering, og derfor ønsker vi å hjelpe deg fra første stund i kjøpsprosessen. I vår kjøkkenavdeling kan du blant annet tegne ditt nye kjøkken med vårt tegneprogram, og du kan booke en tegnetime med en av våre kjøkkenselgere.

Ønsker du hjelp med en av dine produkter kan vi bistå i vår serviceavdeling. Denne finner du ved inngangen, rett ved data og tele avdelingen.

Når du har bestilt varer på nett eller i butikk som skal hentes kan du henvende deg i vår vareutlevering. Denne finner du på baksiden av butikken, og her har vi innkjøringsmulighet på begge sider. Inngangen er tydelig belyst og markert.

Power lade er stolt sponsor av Rosenborg Ballklubb.

Ta gjerne kontakt med oss og følg med på vår Facebook-side.

Vi har avtale med verksteder rørleggere og elektrikere og vi tilbyr også hjelp til montering av blant annet riksTV, parabol og kabel tv med mer.

Når du handler store mengder eller store varer – kan vi tilby utleie av henger for å gjøre hjemreisen enklere for deg.

Velkommen inn!