Informasjon

En friskere hverdag- for kunder over hele landet
Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med 178 apotek og 1500 medarbeidere som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Å yte den nødvendige hjelpen, enten det er å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke det personlige velværet byr på varierte og spennende utfordringer både faglig og menneskelig.

Vår oppgave er å dele av vår kunnskap og bevise at vårt kundeløfte – en friskere hverdag – ikke bare er fine ord, men et reelt løfte til deg som er kunde.

God helse er ikke bare fravær av sykdom
I Vitusapotek er vi spesialister på medisiner og hvordan disse virker i kroppen din. Det er viktig at medisiner brukes riktig for at du skal få best mulig effekt av dem og unngå unødvendige bivirkninger. Opplever du bivirkninger utover det som står på pakken, bør du informere oss på apoteket eller fastlegen din. God helse er ikke bare fravær av sykdom, det er en del av ditt totale velvære.

Vi understreker for ordens skyld at det er hos legen du får stilt diagnose – vi bidrar med god veiledning omkring bruk av dine produkter og legemidler.

  • Åpningstider:
  • Mandag – Fredag 10:00 – 20:00
  • Lørdag 10:00 – 18:00

Facebook

2 days ago

Vitusapotek

På torsdag åpner Vitusapotek Hauketo og det feirer vi med brask og bram i hele 3 dager! 40% rabatt på alle handelsvarer (med unntak av varer på resept, legemidler eller andre allerede rabatterte produkter). Vi gleder oss til å se deg, velkommen! ... Se merSe mindre

På torsdag åpner Vitusapotek Hauketo og det feirer vi med brask og bram i hele 3 dager! 40% rabatt på alle handelsvarer (med unntak av varer på resept, legemidler eller andre allerede rabatterte produkter). Vi gleder oss til å se deg, velkommen!

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page