Informasjon

På Plantasjen Lade Arena finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster (se snittblomster), grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel.

Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv. En liten avdeling til hund og katt har vi med fôr, snacks og tilbehør.

Avhengig av sesong finner du hageplanter, hageredskaper, blomsterløk, fuglemat, ved, juletrær og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Lade Arena
Plantasjen Lade Arena byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger på Lade Arena trinn 2 i Haakon VII gt. Det er 777 parkeringsplasser. Parkerer du i parkeringskjelleren tar rulletrappen deg rett opp til vår butikk.

Vår butikk er på 750 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Lade Arena!

Åpningstider Mandag - Fredag 10-20 Lørdag 10-18 Søndag 12-18

Facebook

4 weeks ago

Plantasjen

... Se merSe mindre

 

Comment on Facebook

«Vær oppmerksom på at sortimentet kan variere fra sesong til sesong, og mellom ulike butikker.». Hva om dere i 2018 klarte å skaffe en database der kunder kan finne hvilken sjapp som har et gitt produkt? Blir håpløst å ringe, få beskjed om at "ja, det har vi inne", dra på en lengre tur for å oppdage at den vi ringte ikke forstod hva vi ba om, og produktet ikke var der heller.

4 weeks ago

Plantasjen

Denne helgen har vi 30% rabatt på vintergrønne planter og trær! 🍃💚 ... Se merSe mindre

 

Comment on Facebook

Misvisende prising på potter! Det står 50% men gjelder ikke de som står i midten der tilbudet gjelder. Underlig måte å gjøre det på.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page