Informasjon

På Plantasjen Lade Arena finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster (se snittblomster), grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel.

Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv. En liten avdeling til hund og katt har vi med fôr, snacks og tilbehør.

Avhengig av sesong finner du hageplanter, hageredskaper, blomsterløk, fuglemat, ved, juletrær og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Lade Arena
Plantasjen Lade Arena byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger på Lade Arena trinn 2 i Haakon VII gt. Det er 777 parkeringsplasser. Parkerer du i parkeringskjelleren tar rulletrappen deg rett opp til vår butikk.

Vår butikk er på 750 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Lade Arena!

Åpningstider Mandag - Fredag 10-20 Lørdag 10-18 Søndag 12-18

Facebook

7 days ago

Plantasjen

Du trenger ikke male eller bytte tapet for å forandre hjemmet ditt. Blomster gir nye fargeklatter som på en enkel og fin måte skaper en trivelig stemning.🌸
www.plantasjen.no/blomstrende-inneplanter/
... Se merSe mindre

Du trenger ikke male eller bytte tapet for å forandre hjemmet ditt. Blomster gir nye fargeklatter som på en enkel og fin måte skaper en trivelig stemning.🌸
https://www.plantasjen.no/blomstrende-inneplanter/

 

Comment on Facebook

Var på deres butikk på Koteng i dag. Fant til min store forskrekkelse skjeggkre i en potte. Det er ikke noe jeg ønsker å få med hjem. Er dere kjent med at det er skjeggkre i butikkene deres?

2 weeks ago

Plantasjen

Vårstemning med blomster!🌷 Tulipan 3 for 99,90 kr (7/frp). Dyrket i Norge. ... Se merSe mindre

Vårstemning med blomster!🌷 Tulipan 3 for 99,90 kr (7/frp). Dyrket i Norge.

 

Comment on Facebook

Står vi kan oppgi fødsel dato. Men hvor. ?Fyller år 8 .Mars.

Går det ikke an å sende dere melding noe sted?

I går kjøpte min venn og jeg to kurver med fine små stemorsblomster (12 planter). Vel inne i bilen oppdaget vi at det luktet noe aldeles forferdelig, og tenkte straks at det måtte ha skjedd en lekkasje i bilen - men kunne ikke finne noen årsak. Da vi kom hjem plasserte vi blomstene på et rom innenfor stuen. Straks min venn åpnet døren til rommet søndag morgen, spredte den samme ufyselige lukten seg over hele leiligheten. Lukten kom altså fra blomstene, men det var absolutt IKKE blomsterduft! Hva i all verden har dere hatt på blomstene? Er det sprøytemiddel som lukter slik, eller noe helt annet? Vi vurderer å kaste dem. 😨

3 weeks ago

Plantasjen

30 % rabatt på alle kaktuser til deg som er eller blir medlem i vår kundeklubb! Gjelder t.o.m. 3. mars 🌵 ... Se merSe mindre

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page