Informasjon

Møbelringen er en landsdekkende møbelkjede som ønsker å fremstå som den ledende faghandel innen møbel i Norge. Med 78 butikker og over 600 medarbeidere har vi som mål å yte god service, være trivelige og gi god faglig veiledning til kundene.

Møbelringen Lade ble etablert i 1999. 17. mars 2011 flyttet vi inn i nye og flotte lokaler på Lade Arena. Butikken kan skilte med hele 2.700 kvm fylt med innbydende møbler. Med dette er vi Midt Norges største Møbelringen butikk.

Vi setter kvalitet i høysete, og vårt sortiment er hentet fra de beste norske og utenlandske produsentene. Vi er veldig takknemlige for å ha kjente norske merkeleverandører som Ekornes, Brunstad, Stordal, Wonderland, Svane Ekornes, Hjellegjerde, Formfin, Sandvik og Aannø med på laget.

Hos Møbelringen Lade finner du medarbeidere som har god fagkunnskap og som ønsker å gi deg veiledning og gode råd. Vi setter deg som kunde i fokus og ivaretar dine ønsker og behov. Ved å yte god service og dele av vår erfaring ønsker vi å veilede deg til å ta en god beslutning i forhold til ditt behov.

Våre medarbeidere gleder seg til å ønske deg velkommen til en trivelig handel i Trondheims mest inspirerende møbelbutikk!

  • Åpningstider:
  • Mandag – Fredag 10:00 – 20:00 Lørdag 10:00 – 16:00

Facebook

Møbelringen Trondheim har delt Møbelringen sin Luke 17 ❤️.

Møbelringen
Luke 17 🎁
... Se merSe mindre

Luke 17 🎄 Trenger du noe fint å sitte på? Fortell oss i kommentarfeltet og lik posten for å delta! ❤️ 😊 I dag kan du vinne Peter pall fra Martinsen!

Møbelringen Trondheim har delt Håndballjentene sitt innlegg.

Lykke til jenter! 🇳🇴😊
... Se merSe mindre

Er dere klare for finale? 🇳🇴💪🤩😃🇳🇴

Lykke til jenter! 🇳🇴😊

Møbelringen Trondheim har delt Møbelringen sin Luke 16! ❤️.

Møbelringen
Luke 16 ☺️🎁
... Se merSe mindre

Luke 16 🎁 I dag kan du vinne Skagen stol fra Hjellegjerde til en verdi av kr 9 970,-! 🎉 Lik posten og fortell oss om noen som alltid sovner i stolen eller sofaen på kveldene for å delta😀🙌🏻

Toril Mortensen, Kirsti Dyrstad Granhus and 5 others like this

Gunnveig AalbuJeg og min mann sitter og dupper i stol og sofa om kvelden. 😂😂

2 days ago
Avatar

Tove FalmårMeg selv.

2 days ago
Avatar

Kirsti Dyrstad GranhusPappa Inge Erik Granhus 😂

1 day ago
Avatar

Comment on Facebook

Møbelringen Trondheim har delt Møbelringen sin Luke 11 ❤️.

Møbelringen
Her er luke 11 😉
... Se merSe mindre

Luke 11 😍 Hva er ditt beste juleminne? Lik posten og fortell oss i kommentarfeltet for å vinne! ❤️ I dag kan vi vinne Skagen tobakksbord fra Canett! 😍

Møbelringen Trondheim har lagt til et nytt bilde.

It’s beginning to look a lot like Christmas ✨🎄
... Se merSe mindre

It’s beginning to look a lot like Christmas ✨🎄

Instagram