Informasjon

Tusenvis av kunder besøker JYSK hver dag. Dette er naturligvis på grunn av våre mange gode tilbud, men det er også flere andre grunner. Våre opplæringsprogrammer gir oss kompetente medarbeidere. Vi er blant de ledende innen for eksempel madrasser, puter og dyner. Vi ønsker også å være kundens lokale butikk, men med de fordelene vi har som et globalt konsern. Det som er nevnt ovenfor, er kun eksempler på hva vi i JYSK ønsker å stå for.

I den forbindelse har JYSK formulert kundeløfter for å sette ord på, og handling bak, forventningene, servicen og opplevelsen som vi ønsker at alle våre kunder skal ha.

De fem kundeløftene til JYSK inneholder en rekke definisjoner, og kombinasjonen av disse skal bidra til å gjøre JYSK til kundenes foretrukne valg.

  • Åpningstider: Man- fre: 10:00 - 20:00, lør: 10:00 - 18:00

Facebook

JYSK Magasin 2017
Les alt om tidens største trender, Marianne Haga Kinders tur til Aarhus og stylistens tips til soverommet 😍 Les online på JYSK.no/magasin. Vi deler ut premier verdt over 100 000 kroner!
... Se merSe mindre

Regine Engevik Førsund, Olaug Margrete Lode and 23 others like this

Synnøve Skaret SameienTakk for intro av denne sengen! Perfekt til en liten leilighet hvor oppbevaring er en utfordring 👍🏻

Attachment3 days ago
Avatar

Elisabeth Ada Tveter AlnæsDenne hadde vært perfekt til mitt soverom

Attachment3 days ago
Avatar

Comment on Facebook

Instagram