Informasjon

Hund som Hobby Drive In er ingen kjede, og vi har kun en butikk. Butikken vår er 1300 kvm, da 170 kvm av butikken er en ren Hunterbutikk. Hunter er et merke med kvalitetsvarer fra Tyskland, som er spesialisterpå blant annet skinn. Med vår 170 kvm store Hunteravdeling, har vi verdens største Hunter shop-in-shop. Det ligger Hunterbutikker i hele verden, blant annet i Hong Kong, Fort lauderdale osv.

I butikken vår har vi det oversiktlig slik at alle skal finne frem enkelt og greit. De ulike kategoriene som hører sammen er i nærheten av hverandre, slik at det automatisk vil være enkelt å finne fram til det du ønsker.

Vi har 12 ulike fòrmerker i butikken, der tre av de er frossenfòr. Merkene vi fører erEukanuba, Royal Canin, Orijen, Acana, Vom og hundemat, Pro plan, IAMS, Canagan, Appetitt, Labb, Provit og Mush.

Vom og hundemat, Provit og Mush er frysevarer og ligger i vårt 35 kvm store fryserom somble bygd i mars 2015, samtidig som utvidelsen. Fryserommet ligger stabilt på -20 grader. Vi er den eneste i Norge som har dette fryserommet.

Vi har mange kjente merkevarer i butikken, som blant annet Puppia, Ruffwear, Arrak, Kong osv. Du finner det du trenger hos oss. Vi har blant annet stort utvalg i trekk, tur, trening, bruks, godbiter, leker og alt annet du trenger.

  • Åpningstider: Man- fre: 10:00 - 20:00, lør: 10:00 - 18:00

Facebook

Vi har en selger fra VIGOR & SAGE Norway som skal stå i vår butikk fra 13-18 onsdag, torsdag og fredag denne uken! Kom innom for smaksprøve og gode råd. 😁👍 ... Se merSe mindre

Vi har en selger fra VIGOR & SAGE Norway som skal stå i vår butikk fra 13-18 onsdag, torsdag og fredag denne uken! Kom innom for smaksprøve og gode råd. 😁👍

Vickie Tall Smith, Aina Kinn Larsen and 7 others like this

Tove ValsethHvis han har prøveposer kan han ikke legge igjen ett par i forskjellige smaker til hunden min så henter jeg de på lørdag? Bor 20 mil unna men skal dit på lørdag 🤗

2 days ago

2 Replies

Avatar

Ine Cecilie ØstenbyLars Erik Saltrø - 499,- for 8 kg - vi må kjøp :)

2 days ago
Avatar

Karoline BorganHeidi Berge 👍🏼

2 days ago   ·  1
Avatar

Comment on Facebook

Instagram