Informasjon

Elkjøp Megastore Lade er Midt-Norges største varehus for hjemmeelektronikk. Her finner du 3500m2 med kjempestort utvalg i hvitevarer & småapparater, radio & tv produkter, telecom og dataprodukter. I vårt megastore konsept er vareutvalget det største du kan finne i noen butikk, og i tillegg tilbyr vi også noen nye produktgrupper:

Epoq

Hos oss kan du nå bestille ditt komplette Epoq kjøkken. I tillegg til hvitevarer tilbyr vi nå kjøkkeninnredninger i høy kvalitet fra Epoq. Vår kjøkkenrådgiver tegner ditt kjøkken og hjelper deg med gode løsninger. Velg selv om du vil ha hjelp til monteringen, eller om du vil gjøre alt selv.

Kontakt vår kjøkkenrådgiver:
kitchen.lade@elkjop.no

Apple Store

Hos Elkjøp Megastore Lade har Apple en butikk inne i butikken. Her finner du alle Apple sine produkter, og du får god veilledning av Apple sine produktspesialister. Vi holder også kurs i bruk av produktene – kontakt oss hvis du ønsker å delta.

Elkjøp business

Vi skjønner at bedrifter har andre behov enn våre privatkunder, og vihar derfor egen businessavdeling for personlig oppfølging av våre faste storkunder. Gå inn på vår nettside for bedrifter www.elkjopbusiness.no, eller kontakt vår bedriftsrådgiver.

  • Åpningstider: Man- fre: 10:00 - 20:00, lør: 10:00 - 18:00

Facebook

12 hours ago

Elkjøp

Glemsk? 🤔 Ta vare på filene dine med Elkjøp Cloud, så slipper du å starte på nytt... igjen!

👉 www.elkjop.no/tjenester
... Se merSe mindre

3 days ago

Elkjøp

I dag er den store lanseringsdagen for de nye iPhone XS og iPhone XS Max! 🎉 Du kan selvfølgelig kjøpe de nye telefonene i våre butikker og på nett. 🙌

👉 www.elkjop.no/iphone-xs/
... Se merSe mindre

 

Comment on Facebook

Når kommer den i butikk?

12000 for den billigste, ja du kan så tru xD

Aldri kjøp noe på elkjøp. Kjøpte en Macbook for 3 mnd siden og etter en mnd fikk jeg et problem med tastaturet. Et tast fungerer litt dårlig. Sendte den på reparasjon og fikk beskjed at den ikke dekkes av garanti pga fukt. Jeg er 100% sikker jeg aldri har sølt noe på tastaturet. Reparasjonskostnad.. 5000 nok. Så.. Elkjøp, dere har mistet en god kunde. Og jeg deler denne meldingen med mest mulig folk.

Ser pris jeg må tenker meg.

Herremin for en pris for en mobil.

Keesjan greeven DU hadde nok mulighet til å få prisen for rep før reperasjon startet på verkstedet. Men dette var en vanvittig pris... . Har aldri hatt slike erfaringer med Elkjøp og har brukt dem mye gjenom åra. Har altid vært fornøyd med dem

Sander kjøp åsså kjøpe e din s9+😉

11490,- for den "rimeligste" versjonen. For en vits.

+ View previous comments

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page