Informasjon

Elkjøp Megastore Lade er Midt-Norges største varehus for hjemmeelektronikk. Her finner du 3500m2 med kjempestort utvalg i hvitevarer & småapparater, radio & tv produkter, telecom og dataprodukter. I vårt megastore konsept er vareutvalget det største du kan finne i noen butikk, og i tillegg tilbyr vi også noen nye produktgrupper:

Epoq

Hos oss kan du nå bestille ditt komplette Epoq kjøkken. I tillegg til hvitevarer tilbyr vi nå kjøkkeninnredninger i høy kvalitet fra Epoq. Vår kjøkkenrådgiver tegner ditt kjøkken og hjelper deg med gode løsninger. Velg selv om du vil ha hjelp til monteringen, eller om du vil gjøre alt selv.

Kontakt vår kjøkkenrådgiver:
kitchen.lade@elkjop.no

Apple Store

Hos Elkjøp Megastore Lade har Apple en butikk inne i butikken. Her finner du alle Apple sine produkter, og du får god veilledning av Apple sine produktspesialister. Vi holder også kurs i bruk av produktene – kontakt oss hvis du ønsker å delta.

Elkjøp business

Vi skjønner at bedrifter har andre behov enn våre privatkunder, og vihar derfor egen businessavdeling for personlig oppfølging av våre faste storkunder. Gå inn på vår nettside for bedrifter www.elkjopbusiness.no, eller kontakt vår bedriftsrådgiver.

  • Åpningstider: Man- fre: 10:00 - 20:00, lør: 10:00 - 18:00

Facebook

3 days ago

Elkjøp

Tidlig ute med julegavene? 🎁 Nå kan du kjøpe Xplora 3S og få to gratis måneder med ubegrenset bruk! Tilbudet varer til og med 24. desember.

Xplora - barnets første mobiltelefon 👉 www.elkjop.no/brand/XPLORA/
... Se merSe mindre

 

Comment on Facebook

Produktet er tomt hos Elkjøp fremkommer det..

7 days ago

Elkjøp

Noen du kjenner?🐈🐱 Denne helgen feirer vi Singellivet!💃 Gode tilbud på elkjop.no fra fredag kl. 21.00 og i butikk fra lørdag! Se tilbudene nå på www.elkjop.no/cms/singlesday/singles-day/ ... Se merSe mindre

 

Comment on Facebook

Synd eg ikkje kan tagge deg lenger Lise Helene Natland... 🤣🤣

Gratulerer med ny butikk på Oslo Sentralstasjon 😉 det blir bra...

Jøran 😝

tilbud på Dyson sine Animal støvsugere?

Dere driver en intern krig mot folk som er fagorganisert! Sparker folk som har streiket for å få retferdig betalt med en tariffavtale... Nå må dere faen meg slutte! Dere skal behandle arbeiderene deres med respekt!!

Thor, d e helga di! 🙈😂

Benny Oevreboe 💕

Fake Tarek Drif

Lena Kristin Brauten

Nettopp prøvd å bestilt mobil huawei mate 10 pro mocca hos dere til annonsert pris 3333,-. Står det er 50+ på nettlager. Fyller inn navn,adresse og kortinformasjon, men får ikke bestilt, får bare "Ingen tilgjengelige leveringsmetoder". Det er for dårlig. Er også lagt på 69 i frakt når det på forsiden står gratis frakt over 1000,- men det blir uansett en bagatell når man ikke får bestilt produktet overhodet.

Har hat samme problem som Johannesen. Gjelder begge farger.

Jeg har også samme problemet med må bestille en Huawei Mate 10 Pro. Fyller inn all informasjon, men får bare "ingen tilgjengelige leveringsmetoder". Regner med vi får samme pris i morgen når dere er tilbake på jobb.

Har samme problem jeg også, har prøvd å sende mail til hello@elkjop.no, men er usikker på om denne adressen virker lenger.

Samme problem, det fungerer ikke. Regner med at Elkjøp ordner opp i morgen. :-) Det står lagerstatus 50+ på moccabrun, så da protesterer de neppe på det.

Til dere som hadde problemer med å bestille Huawei i går: Bruk chatten på elkjop.no, så legger de inn bestillingen manuelt til annonsert pris. Flott at dere fikser, Elkjøp! :-)

+ View previous comments

1 week ago

Elkjøp

🎊 Konkurranse 🎉 Ta med deg underholdningen på farten med den kompakte og stilfulle Dell XPS 13! 🍿

Hvilken serie vil du binge først med XPS 13? Fortell oss under, så trekker vi en heldig vinner den 14. november som får Dell XPS 13!

Les mer om den 👉 www.elkjop.no/cms/dell-xps13/dell-xps-13-verdens-minste-13-tommers-barbare-pc/?scid=Social9659636...
... Se merSe mindre

 

Comment on Facebook

Vikings!!!! Venter spent på den nye sesongen 😁

Game of thrones 😁😎

Outlander 😍

Chicago Fire 👩‍🚒👨‍🚒

Bates motel 😄

Da sku jeg sett hele The Walking Dead om igjen for å innhente meg til den nye sesongen😍😁

Vikings🤙🏻

Stargate

Game of thrones😍

Modern family 😊

Outlander

Suits 👔

Outlander <3

Grey's 😍😁🤞

Riverdale ☺️

Mr. Robot

Lethal Weapon

Lucifer

Hvem som helst

Game of thrones 👌🏻

Game of thrones!

Prison Break..

Miraculous Ladybug 🐞 (man blir aldri for gammel for animasjonsserier) 😊

Homeland

Game of thrones😍😍

+ View previous comments

1 week ago

Elkjøp

Ute nå! 🎉 Testvinneren Huawei Mate 20 Pro er ute på markedet, og du får den selvfølgelig hos oss, på nett og i butikk!

👉 goo.gl/NKJi7L
... Se merSe mindre

 

Comment on Facebook

Den har flere kamera enn dæ😱 Erik

Når får dere inn Nano minnekort til denne? Hva er max man kan ha. Ser Komplett selger 128Gb, men mener det finnes 256Gb. www.pocket-lint.com/phones/news/huawei/146051-what-is-huawei-nm-card-and-where-to-buy

Thu Ha Thi Le

Dere driver en intern krig mot folk som er fagorganisert! Sparker folk som har streiket for å få retferdig betalt med en tariffavtale... Nå må dere faen meg slutte! Dere skal behandle arbeiderene deres med respekt!!

"Ingen tilgjengelige leveringsmetoder", Har ikke mulighet til å kjøpe denne telefonen Mate 10 Pro, Singles Day tilbd (3333kr). Prisen er bare for reklame, helt useriøst!!!

Hej Pop. Jeg beklager at der er denne fejl i øjeblikket. Kontakt os meget gerne i morgen på telefon 21 00 21 21 så skal selvfølgelig få tjekket op på det køb som du har forsøgt at gennemføre og hjælpe dig med det. Ha en god kveld. Med venlig hilsen Simon

+ View previous comments

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page